Mat og drikke Coor

Mat og drikke

Coor leverer kantineløsninger til kontor og er en av de største leverandørene på markedet. Vi leverer komplette og moderne løsninger tilpasset kundenes behov.

En kilde til glede og nytelse

Vi tar ansvar for å levere mat- og drikketjenester til medarbeidere og besøkende hos kundene våre. Vi tilbyr enkel tilgang på mat, drikke, frukt, forfriskninger og snacks i tråd med kundenes ønsker og behov. Felles for alle våre tjenester er at vi alltid fokuserer på helhetsopplevelsen – råvarer, tilberedning, eksponering, innpakning, servering, flyt og miljø. Mat og drikke skal være en kilde til glede og nytelse – lekkert både for øye og gane.

En rekke velutviklede tjenester

Vi sørger for at det serveres sunne, ferske og smakfulle måltider i våre restauranter og konferanselokaler. Vi har også betydelig erfaring innen ulike aktiviteter og bedriftsarrangementer, hvor vi påtar oss det overordnede ansvaret.

Våre vanligste tjenester innen mat og drikke:

  • Kantiner
  • Restauranter
  • Kafeer/kaffebarer
  • Butikk- og delikatesseløsninger
  • Konferansecatering, fruktkurver og spesielle arrangementer
  • Kaffe-, vann- og vareautomater

FOOD by Coor

Vi har utviklet et eget restaurantkonsept, FOOD by Coor som er restauranter vi drifter i egen regi. FOOD by Coor gir løfte om god service, vellaget mat av gode råvarer servert i et tiltalende miljø som gir en positiv helhetsopplevelse.

Les mer om FOOD by Coor

Har du spørsmål om våre tjenester innen mat og drikke ta kontakt med vår tjenestespesialist Stian Dignes

Stian Dignes_FOOD By Coor

Stian Dignes

Tjenestespesialist FOOD by Coor

+4792063760

stian.dignes@coor.com