Coor SmartMeetings

Å enkelt kunne møtes og samarbeide på avstand har vært ønskemål i mange år, både for å bli mer effektive og for å spare penger og miljø. Nå er teknologien og nettverkene så funksjonelle og løsningene så enkle, at virtuelle møter fungerer.

Virtuelle møter

Ved å ta i bruk den seneste teknologien for videokonferanser er det enkelt å gjennomføre virtuelle møter der det er mulighet for tilkobling til internett, enten trådløst eller med kabel. De bærbare systemene bygger på små prosjektorer som gir gode bilder, er enkel å transportere og koble opp. Om utstyret allerede finnes, er det enkelt å komplettere med ulike faste eller mobile produkter innen Coor SmartMeetings - for eksempel en liten bærbar videoenhet som P3500.

Enda mer bærbart blir det med våre løsninger for dataer, nettbrett, smarttelefoner og nettlesere. Du kan enkelt være med i selskapet virtuelle møter, uansett om du sitter i et annet lokale ikke langt unna eller i et hotellrom på andre siden av kloden.

Bærekraftig og kostnadseffektivt

Det finnes mange fordeler med våre løsninger, helt i tråd med selskapets bærekraftarbeid. Færre reiser minimerer miljøpåvirkningen og gir lavere reisekostnader og frigjør tid.

I dag er teknologien så godt utviklet at alle kan være trygge på at de får i gang et virituelt møte - uansett hva de jobber med - uten å behøve å kalle inn kolleger eller eksperter.

Brukervennlig

I dag er teknologien så godt utviklet at alle kan være trygg på at det er enkelt å fasilitere virituelle møter, uten å behøve hjelp fra eksperter. Når installasjonen er gjort, bistår vi med introduksjon av utstyret og gjør informasjonsmateriell tilgjengelig.

Et rom åpent mot verden

Vi tilbyr ogå en komplett skreddersydd løsning til kunder som ønsker avanserte møteromsfasiliteter, da tilpasses det et rom egnet for kommunikasjon. Vi har kunnskap og ressurser for å designe og bygge opp miljøer som tilrettelegger for virituelle møter. Den avanserte teknologien er integrert i rommets innredning for å skape en hyggelig atmosfære. Rommet er fleksibelt, lyd, lys, bildeskjermer og prosjektorer reguleres alt etter behov.

Funksjon uten investering

Du kan dra nytte av fordelene med virtuelle møter uten å behøve å tenke på kostnader for innkjøp og service. Coor SmartMeetings bestilles som en funksjonsleveranse, dette innebærer at du slipper å investere i utstyr, vi tar fullt ansvar for at systemet fungerer.