Coor SmartDrone

Coor SmartDrone

Coor SmartDrone™ er en gruppe tjenester som benytter droner, også kjent som ubemannede luftfartøy (UAS). Disse tjenestene hjelper deg med å inspisere, dokumentere eller kartlegge utilgjengelige deler av eiendommer på en effektiv, kvalitativ og trygg måte. Ved hjelp av Coor SmartDrone kan du holde øye med og få verdifull oppdatering på status for bygninger og områder du har ansvar for.

Inspeksjon med SmartDrone

I stedet for å sende teknikerne våre opp i høyden, kan dronene brukes til inspeksjoner i stor høyde, deriblant inspeksjoner av tak, fasader, master, piper osv. Dronene inspiserer store anlegg og grunnområder ved å strømme høyoppløselig video fra dronene til håndholdte kontroller. Dette er tidsbesparende og ulykkesforebyggende i og med at teknikerne våre stå på bakken mens dronene utfører arbeidet.

Dokumentasjon med SmartDrone

Ettersom alle droner er utstyrt med stabiliseringsteknologi og videokameraer med høy oppløsning, leveres krystallklare videoer og bilder. Dette hjelper deg med å dokumentere status og vedlikeholdsbehovet til eiendommene på en effektiv måte.

Kartlegging med SmartDrone

Droner kan også brukes til å kartleggene eiendommene dine. Det kan være en rekke grunner til å gjøre dette, for eksempel flatemåling, luftfotografering, 3D-modellering, geografisk informasjonssystem (GIS), osv.

SmartDrone i korte trekk

  • Enkel å fly
  • GPS-assistert svevemodus
  • Stabiliseringsteknologi
  • Automatisk loggbok
  • Høydefinisjonskamera (HD) for video og bilder
  • Live HD-visning

 

Ved hjelp av Coor SmartDrone kan du holde øye med og få verdifull oppdatering på status for bygninger og områder du har ansvar for.