Coor SmartDisplays

Digitale display er velegnet for å fange menneskers interesse. De deler mange av egenskapene med tv som er et av de sterkeste kommunikasjonskanalene som finnes. Det ligger i menneskets natur å gi oppmerksomhet til lyd og bevegelse, en egenskap som også kan benyttes i kommunikasjon.

Hils besøkende velkommen

Digitalt display plassert i resepsjonen gjør det enkelt å informere om dagens møter, produktnyheter, nye avtaler, presentasjon av selskapet eller annen relevant informasjon. Det gir et profesjonelt inntrykk og kan lett tilpasses selskapets øvrige kommunikasjon.

En effektiv intern kanal

Interne meldinger via e-post og oppslagstavler forsvinner lett i den generelle informasjonsflyten. Sentralt plasserte display vekker mer interesse og informasjonen er enkel å vedlikeholde. Digitale display er levende og engasjerer med farger, videofilmer, nyheter fra intranettet eller sosiale medier. 

Rask lønnsomhet

Bruk av digitale display vil raskt lønne seg dersom en sammenligner priser på trykking og distribusjon av plakater og brosjyrer. Teknologien gjør det mulig å oppdatere informasjonen raskere og enklere, og du slipper dermed å passe på korrekturfeil som kan føre til kostbare reproduksjoner.

Fleksibelt i stort og smått

Innholdet i digitale display kan publiseres fra ett og samme sted, av informasjonsansvarlige internt eller som en tjeneste fra Coor. Redigeringsgrensesnittet er brukervennlig og enkelt. Hvert display kan ha sitt eget budskap, eller samme budskap sendes til alle displayene. Systemet kan bygges ut etter behov, for å få en opplevelse av aktualitet og dynamikk er det mulig å vise eksterne nyheter og været. 

Ttrådløs tilgjengelighet

Digitale skilt kan settes opp hvor som helst hvor trådløst nettverk finnes (3G/4G). Det eneste som kreves ved installering er strømuttak. Det går også an å koble til medarbeidernes mobiltelefoner for å nå de som ikke er tilstede på kontoret.