Coor MyWorkplace

Hele arbeidsplassen - i en app. I Coor MyWorkplace kan dine medarbeidere raskt og enkelt få tilgang til en rekke ulike tjenester direkte fra mobilen. I appen kan de gjøre alt fra å sende inn feilmeldinger og booke møterom til å få hjelp med å finne en ledig parkeringsplass, sjekke dagens lunsj og få nyheter fra sjefen.

Noen av de mulige funksjonene i Coor MyWorkplace:

Se hvilke møterom som er tilgjengelige i sanntid
I Coor MyWorkplace-appen kan medarbeiderne se og booke tilgjengelige møterom. Om bookingsystemet kombineres med sensorer går det til og med an å se om det faktisk sitter noen i møterommet eller om det står tomt. Les mer om SmartUtilization for å finne ut hvordan man effektiviserer kontoret ved hjelp av sensorer.

Kommuniser med dine medarbeidere
Du kan raskt og enkelt legge ut informasjon og nyheter i appen.

Enkel feilrapportering
Ved hjelp av SmartResponse kan du sende en feilmelding direkte i appen. Det er bare å skanne QR-koden på printeren, kaffemaskinen eller skjermen som trengs å fikses, så sendes det en melding direkte til selskapets servicedesk.

Finn parkering
For medarbeidere som bruker bil til jobb er det greit å vite om det fins ledig parkering når de kommer frem. I Coor MyWorkplace kan du koble på en løsning med sensorer og kartvisning som viser tilgjengelighet på en lettoversiktlig måte.

Klimasmarte medarbeidere
En annen mulig funksjon er booking av sykler direkte i appen. Og med kobling til offentlig transport kan appen vise buss- og togavganger.

Coor MyWorkplace kort oppsummert:

I dag er det vanlig at man må gå inn i en rekke ulike systemer for å skaffe den informasjonen man trenger gjennom arbeidshverdagen. Med Coor MyWorkplace når medarbeiderne de vanligste tjenestene med bare ett tastetrykk.

  • Se og booke ledige møterom, eller andre bookbare flater, i sanntid
  • Samle alle servicekontakter på ett sted
  • Se kantinemenyen
  • Enklere å gjøre feilmeldinger
  • Lett å kommunisere med medarbeiderne
  • Gjør det lettere å komme seg til og fra jobb – med bil, sykkel eller offentlig transport.

Kontakt oss og så kan vi fortelle mer om hvor raskt og enkelt dere kan komme i gang med Coor MyWorkplace.

Espen Nordås Ræstad

Espen Nordås Ræstad

Direktør for salg og forretningsutvikling

+47 97 11 82 71

EspenNordas.Raestad@coor.com