Avansert renhold – hils på rengjøringsrobotene våre

Renholdsmetoder, kjemikalier, materialer, tekniske løsninger og rengjøringsroboter er i rask utvikling. Coor overvåker utviklingen fortløpende, og ved hjelp av strukturert innovasjons- og forbedringsarbeid kan vi hele tiden garantere moderne renholdsløsninger.

Coor legger stor vekt på innovasjon og utvikling. Tekniske løsninger er i dag så tilgjengelige og rimelige at de kan brukes på flere områder. I renholdsvirksomheten tester vi stadig nye roboter og rengjøringsmaskiner og til og med sensorer som måler luftpartikler – og mye mer.

Moderne systemstøtte for renholdsvirksomheten

Coor benytter i dag moderne støttesystemer til å planlegge og distribuere arealer og kvalitetskontroller. Vi bruker også moderne tekniske hjelpemidler til å måle hvor lang tid forskjellige arbeidsoppgaver tar i praksis, og bruker opplysningene til kontinuerlig å optimalisere leveransene.  

Fortløpende evaluering av diverse rengjøringsroboter

Coor er stolte over å være et av de første serviceselskapene som tester og tar i bruk nye renholdsroboter. Dette er noen av de rengjøringsrobotene vi tester nå: 

SwingoBot 1650 – den første profesjonelle kombiskuremaskinen

SwingoBot 1650 brukes i vår leveranse for Volvo Cars. Roboten er beregnet på større og enklere arealer som gymnastikksaler, lagerlokaler og kjøpesentre. Den leveres med interessante og spennende funksjoner, som pekeskjerm, fjerndiagnostisering og -rapportering, menneske- og hinderregistrering samt trappesensor. 

Taski Aerobot 1850 – den første profesjonelle støvsugeren med børsterulle

Vår Taski Aerobot 1850, «Jim», er en rengjøringsrobot beregnet på offentlige miljøer, som utfører arbeidet uten fører. 16 sensorer «ser» i 360 grader rundt roboten, og dermed er den trygg for omgivelsene. Den kan dessuten stoppe på 0,48 sekunder, og det er raskere enn reaksjonstiden hos mennesker. Roboten utfører konsekvent de daglige gulvvaskrutinene og vasker opptil 1 000 m2 i timen.