café, Coor

Kafeteria og kantine utenom det vanlige

Coor driver i dag mer enn 140 kantiner og lunsjsteder og en lang rekke kafeteriaer og kaffebarer. Det gjør oss til en av Nordens største kantineoperatører. Kantinevirksomheten kjennetegnes av ekte matglede, smarte løsninger og engasjerte medarbeidere.

Velutviklede konsepter til kantiner og kafeteriaer

De kafeteriaene og kantinene som Coor driver i egen regi, drives som regel under egne varemerker. Det største er FOOD by Coor, men det finnes også noen lokale varemerker. 

FOOD by Coor – sunn, vellaget mat med personlig service og lokal tilpassing

Mat og drikke skal være en kilde til glede og nytelse. Maten skal være pen å se på, smake virkelig godt og gjøre godt for kropp og helse. Et besøk på en FOOD by Coor-kantine skal være en opplevelse for alle sansene. 

Lokal tilpassing er kjernen i FOOD by Coor-konseptet vårt. Vi er overbevist om at ansvar skaper engasjement, og derfor har kantinesjefene i FOOD by Coor anledning til å tilpasse kantinen til lokale ønsker. Ved å gi kokkene kreativt spillerom gir vi dem også mulighet til å gi utløp for entusiasmen for matlaging. 

Målet er å skape et hyggelig miljø der du kan nyte god mat som er omsorgsfullt tilberedt av ferske ingredienser. Lunsjene våre gjenspeiler disse høye ambisjonene, men blir regnet som rimelige, og vi setter stor pris på at så mange av gjestene våre er stamkunder.

Vil du vite mer om konseptet, kan du lese mer på hjemmesiden for FOOD by Coor. Der finner du spisesteder i nærheten og kan fylle på og administrere kantinekortet ditt.

Butikk- og delikatesseløsninger

For å gjøre hverdagen enklere for de ansatte blir det stadig vanligere med butikk- og delikatesseløsninger på arbeidsplassen. Coor tilbyr kvalifisert rådgivning om ulike løsninger, vareutvalg og betalingssystemer.

Engasjerte medarbeidere gir bedre opplevelser

Coor er et serviceselskap, og god kundebehandling er derfor en viktig del av bedriftskulturen. Dette gjelder selvsagt også alle medarbeiderne i kantinevirksomheten. Alle kantineansatte får tilbud om kursing gjennom Coors opplæringsprogram, for eksempel med Coor Service School og Service i stjerneklasse. 

«Love taste – not waste»

Coor arbeider aktivt med bærekraft. I kantinevirksomheten kan vi bidra på flere måter, blant annet med ansvarsfullt innkjøpsarbeid og ved å redusere matsvinn. Vi har innført obligatorisk måling av matsvinn i alle kantinene våre. Vi forsøker i stor grad å bruke kortreiste og økologiske alternativer, og vi forsøker på ulike vis å bidra til gjestenes helse og velvære ved å oppmuntre dem til å spise sunnere. 

Marianne Hayes Antonsen

Leder for Centre of Excellence, Food by CoorMarianne Hayes Antonsen

+47 900 45 407

marianne.hayesantonsen@coor.com