mat, coor

Markedets best utviklede konsept for mat og drikke

Coor er en av Nordens største leverandører av tjenester innenfor mat og drikke. Vi tilbyr komplette og moderne løsninger som er fullt ut tilpasset kundenes smaksløker og behov.

Vi kan mat og drikke

Med Coor som leverandør av mat og drikke får dere en erfaren, kunnskapsrik og iblant krevende partner. Vi har et velutviklet tjenestetilbud innenfor mat og drikke. Felles for alle tjenestene er at vi alltid legger vekt på helhetsopplevelsen – råvarene, tilberedingen, eksponeringen, emballasjen, serveringen, arbeidsflyten og miljøet. Mat og drikke skal være en kilde til nytelse – for både øyne og gane. 

Mat og drikke er en tjenestegruppe i sterk vekst hos Coor. Vi driver i dag mer enn 140 personalkantiner og offentlige lunsjsteder. Vi serverer daglig mer enn 5 000 kopper god kaffe og leverer cirka 1 500 tonn frukt i året til arbeidsplasser over hele Norden. Det gjør oss til en av Nordens største kantineoperatører.

Kundetilpassede løsninger innenfor mat og drikke

Vi har nesten tjue års erfaring med løsninger for både små og store kunder i hele Norden, og vi nøyer oss ikke med å levere standardløsninger. Vi ønsker å bli kjent med dere som kunde, og vi utformer tjenestene etter deres behov. 

Coor utfører mange av tjenestene innenfor mat og drikke i egen regi, men vi samarbeider også med markedets ledende leverandører, blant annet når det gjelder kaffe og frukt. Det gir oss et unikt utgangspunkt for å kunne tilby deg som kunde en skreddersydd løsning, slik at dine ansatte og besøkende får en positiv opplevelse i våre kantiner og møtelokaler, daglig frukt og drikke på arbeidsplassen og tilgang til vareautomater med godt tilpasset utvalg.

Kontroll og planlegging sørger for effektivitet og god kvalitet

Coor har grundig gjennomarbeidde prosesser for å sikre at all mat og drikke som vi serverer, holder beste kvalitet. Ved hjelp av et felles system for innkjøp og menyplanlegging oppnår vi både effektivitet og stordriftsfordeler. Med kontrollerte innkjøp kan vi også garantere at råvarene oppfyller de kravene som stilles. Vi jobber aktivt for å ha en høy andel rettferdig handel-merkede produkter, og vi serverer ikke rødlistet fisk i noen av kantinene.

Velutviklede løsninger innenfor mat og drikke

Coor er en komplett partner med gunstige løsninger innenfor mat og drikke. Dette er de vanligste tjenestene våre:

 

tommy johnsen

Tommy Johnsen

Salgssjef, Coor

+47 997 22 881

tommy.johnsen@coor.com