Kontormaskiner Coor

Kontormaskiner

Vi administrerer kontormaskiner for mange kunder i hele Norden. Vi tar også ansvar for alt fra leie, installering, drift og vedlikehold av utstyret til multifunksjonsmaskiner, kopimaskiner og AV-utstyr.

I likhet med alle Coors tjenester, skreddersyr vi løsninger basert på kundens individuelle behov. Hos noen av våre kunder inkluderes kundens egne leiekontrakter for multifunksjonsmaskiner, mens Coor bistår med drift og vedlikehold og påfylling av forbruksartikler.


Totalansvar

I de fleste kontrakter er Coor valgt som kundens eksklusive samarbeidspartner. Dette betyr at Coor tar et vidtrekkende ansvar for maskiner inkludert innkjøp, leie og optimalisering av forbruk, i tillegg til administrering, service og vedlikehold.Vanligvis inkluderer servicen ansvar for vedlikehold og optimalisering av artikler med høy standard. Vi tilbyr også å fylle på toner og papir, noen kunder ber oss til og med utbedre feil på maskinene.  


Vår prismodell betyr lavere kostnader og miljøgevinst

Med den hensikt at våre kunders administrasjon forenkles har Coor utviklet en prismodell basert på enhetspris (pr. print). Prismodellen har som gjennomgående prinsipp at alle kosttyper multipliseres med faktisk bruk. Kunden får kostnadstransparens og kan bruke dette til kundens ansatte med det formål å redusere printvolumer. Papirforbruket kuttes og miljøpåvirkningen reduseres. Mange av Coors kunder har kuttet kontormaskinkostnader etter innføring av denne prismodellen.