Ukens meny
Uke 20
MANDAG |
|||
SUPPE |
Løksuppe servert med ost og hvitløkskrutonger |
|
|
LUNSJ |
Pasta med ostesasus, grønnsaker og kjøtt | ||
DAGENS VEGETAR |
Vårrull med koreansk chilisaus, nudler og pok choi | ||
MIDDAG |
Ingen middag | ||
TIRSDAG | |||
SUPPE | Vårgrønn ertesuppe med creme fraiche og bacon | ||
LUNSJ | Wok med marinert svinekjøtt og nudler | ||
DAGENS VEGETAR | Chili sin carne med søtpotet, guacamole og ris | ||
MIDDAG |
Ingen middag |
|
|
ONSDAG | |||
SUPPE | Søtpotetsuppe med kikerter, koriander, ost og ris | ||
LUNSJ | Tandorikylling servert med salat, nan, raita, chutney og ris | ||
DAGENS VEGETAR | Tandorigryte servert med salat, nan, raita, chutney og ris | ||
MIDDAG |
Ingen middag |
|
|
|
|
||
TORSDAG | |||
SUPPE | Dagens suppe | ||
LUNSJ | Rømmegrøt, spekemat, potetsalat, eggerøre, rømme og frukt | ||
DAGENS VEGETAR |
Hjemmelaget burger med tilbehør | ||
MIDDAG | Ingen middag | ||
FREDAG | |||
SUPPE | 17. mai | ||
LUNSJ | 17. mai | ||
DAGENS VEGETAR | 17. mai | ||
MIDDAG | Ingen middag |