Ukens meny
Uke 20
|
MANDAG |
|||
|
SUPPE |
Løksuppe servert med ost og hvitløkskrutonger |
|
|
|
LUNSJ |
Pasta med ostesasus, grønnsaker og kjøtt | ||
|
DAGENS VEGETAR |
Vårrull med koreansk chilisaus, nudler og pok choi | ||
|
MIDDAG |
Ingen middag | ||
| TIRSDAG | |||
| SUPPE | Vårgrønn ertesuppe med creme fraiche og bacon | ||
| LUNSJ | Wok med marinert svinekjøtt og nudler | ||
| DAGENS VEGETAR | Chili sin carne med søtpotet, guacamole og ris | ||
| MIDDAG |
Ingen middag |
|
|
| ONSDAG | |||
| SUPPE | Søtpotetsuppe med kikerter, koriander, ost og ris | ||
| LUNSJ | Tandorikylling servert med salat, nan, raita, chutney og ris | ||
| DAGENS VEGETAR | Tandorigryte servert med salat, nan, raita, chutney og ris | ||
| MIDDAG |
Ingen middag |
|
|
|
|
|
||
| TORSDAG | |||
| SUPPE | Dagens suppe | ||
| LUNSJ | Rømmegrøt, spekemat, potetsalat, eggerøre, rømme og frukt | ||
|
DAGENS VEGETAR |
Hjemmelaget burger med tilbehør | ||
| MIDDAG | Ingen middag | ||
| FREDAG | |||
| SUPPE | 17. mai | ||
| LUNSJ | 17. mai | ||
| DAGENS VEGETAR | 17. mai | ||
| MIDDAG | Ingen middag |