FOOD_By_Coor_Deloitte

Ukens meny

Uke 20

MANDAG

     

SUPPE

Løksuppe servert med ost og hvitløkskrutonger

 

 

LUNSJ

Pasta med ostesasus, grønnsaker og kjøtt    

DAGENS VEGETAR   

Vårrull med koreansk chilisaus, nudler og pok choi    

MIDDAG

Ingen middag    
       
TIRSDAG      
SUPPE Vårgrønn ertesuppe med creme fraiche og bacon    
LUNSJ Wok med marinert svinekjøtt og nudler    
DAGENS VEGETAR Chili sin carne med søtpotet, guacamole og ris    
MIDDAG

Ingen middag

 

 
       
ONSDAG      
SUPPE Søtpotetsuppe med kikerter, koriander, ost og ris    
LUNSJ Tandorikylling servert med salat, nan, raita, chutney og ris    
DAGENS VEGETAR Tandorigryte servert med salat, nan, raita, chutney og ris    
MIDDAG

Ingen middag

 

 
 

 

 

 
TORSDAG      
SUPPE Dagens suppe    
LUNSJ Rømmegrøt, spekemat, potetsalat, eggerøre, rømme og frukt    

DAGENS VEGETAR

Hjemmelaget burger med tilbehør    
MIDDAG Ingen middag    
       
FREDAG      
SUPPE 17. mai    
LUNSJ 17. mai    
DAGENS VEGETAR 17. mai    
MIDDAG Ingen middag