FOOD_By_Coor_Deloitte

Ukens meny

Uke 25

MANDAG

     

SUPPE

Suppe med kokosmelk og kikerter servert med bacon

 

 

LUNSJ

Veggisdag. Pai med fetaost, gulost, løk, sopp, tomat og spinat    

DAGENS VEGETAR   

Pai med fetaost, gulost, løk, sopp, tomat og spinat    

MIDDAG

Ingen middag    
       
TIRSDAG      
SUPPE Nudelsuppe med sitrongress, ingefær og strimlede grønnsaker    
LUNSJ Bakt seilions med pesto, wokgrønnsaker og Reddalpoteter    
DAGENS VEGETAR Thaigryte med nudler og red curry    
MIDDAG

Ingen middag

 

 
       
ONSDAG      
SUPPE Kremet aspargessuppe servert med stekt sopp og ost    
LUNSJ Gratinerte kjøttboller i tomat- og paprikasaus, grønnsaker og ris    
DAGENS VEGETAR Gratinert falafel i tomat og- paprikasaus, grønnsaker og ris    
MIDDAG

Ingen middag

 

 
 

 

 

 
TORSDAG      
SUPPE Tomatsuppe servert med, egg, pasta og ost    
LUNSJ Bakt laks med Sandefjordsmør, asparges, cherrytomater og poteter    

DAGENS VEGETAR

Gresskargryte med kokos og chili    
MIDDAG Ingen middag    
       
FREDAG      
SUPPE Dagens suppe    
LUNSJ Pridelunsj    
DAGENS VEGETAR Grønnsakswok med bønner og nudler    
MIDDAG Ingen middag