FOOD_By_Coor_Deloitte

Ukens meny

Uke 35

MANDAG

     

SUPPE

Tomatsuppe servert med egg, pasta og revet ost

 

 

LUNSJ

Oksekarbonader med løksjy, grønnsaker og stekte poteter    

DAGENS VEGETAR   

Grønnsaksgryte med blomkål, kokosmelk og fullkornspasta    

MIDDAG

Ingen middag    
       
TIRSDAG      
SUPPE Søtpotetsuppe med rød karri og kokosmelk, servert med bacon    
LUNSJ Sesampanert laks med pak soi-salat og ris    
DAGENS VEGETAR Gratinert pastagrateng med grønnsaker    
MIDDAG

Ingen middag 

 

 
       
ONSDAG      
SUPPE Grønnsaksuppe servert med chorizio, parmesan og grønnkålchips    
LUNSJ Kyllingwok med nudler    
DAGENS VEGETAR Vegetarwok med kikerter og nudler    
MIDDAG

Ingen middag 

 

 
 

 

 

 
TORSDAG      
SUPPE Indisk linsesuppe servert med gresk youghurt og nanbrød    
LUNSJ Vegetarisk thaigryte med ris    

DAGENS VEGETAR

Thaigryte servert med ris    
MIDDAG Ingen middag    
       
FREDAG      
SUPPE Dagens suppe    
LUNSJ Tre typer pølser med potetmos og tilbehør    
DAGENS VEGETAR Vegtarpølse med potetmos og tilbehør    
MIDDAG Ingen middag