FOOD_By_Coor_Deloitte

Ukens meny

Uke 50

MANDAG

   

SUPPE

Tacosuppe servert med rømme & nachochips

 

LUNSJ

Kjøttboller i tomatsaus med grønnsaker og søtpotetmos

 

DAGENS VEGETAR   

Vegoboller i tomatsaus med grønnsaker og søtpotetmos

 

MIDDAG

 Ingen middag  
     
TIRSDAG    
SUPPE

Spinatsuppe servert med egg

 
LUNSJ Seibiff med løksmør, grønnsaker og stekte poteter  
DAGENS VEGETAR Grønnsakscurry med kikerter servert med ris  
MIDDAG

 Ingen middag

 
     
ONSDAG    
SUPPE Tomatsuppe med pasta, egg, revet ost og grønnsaker  
LUNSJ Urtebakt svinenakke med rotfrukter og fløtegratinerte poteter  
DAGENS VEGETAR Pai med fetaost, cherrytomater, spinat, løk og spinat  
MIDDAG Ingen middag  
     
TORSDAG    
SUPPE Kyllingsuppe med squash, paprika og bønner  
LUNSJ Risengrynsgrøt med kanel, sukker, tørket frukt, frukt og rød saft  

DAGENS VEGETAR

Falafel med grønnsaker og tomatsaus  
MIDDAG Ingen middag  
     
FREDAG    
SUPPE  Dagens suppe  
LUNSJ  Ribbe servert med rødkål, medisterpølse, saus, tyttebær og poteter  
DAGENS VEGETAR  Gratinert nachos  
MIDDAG  Ingen middag