FOOD_By_Coor_Deloitte

Ukens meny

Uke 9

MANDAG

   

SUPPE

Soppsuppe med timian

 

LUNSJ

Kremet kyllinggryte med bacon, ris og salat  

DAGENS VEGETAR   

Tikka masala vegetar servert med nan, mangochutney og ris  

MIDDAG

Shepherds pie av stofekjøtt  
     
TIRSDAG    
SUPPE Italiensk minestronesuppe servert med pasta og ost  
LUNSJ Stekt makrell i rømmesaus med sopp, brokkoli og poteter  
DAGENS VEGETAR Nøttebrød med grønnsaker og peppersaus  
MIDDAG

Biff stroganoff med ris

 
     
ONSDAG    
SUPPE Søtpotetsuppe med rød currypasta og koriander  
LUNSJ Pai med kjøttdeig, løk, paprika, tomat og ost  
DAGENS VEGETAR Vegetarpai med quorndeig, løk, paprika, tomat og ost  
MIDDAG Dampet kveite med Sandefjordsmør, brokkolisalat og poteter  
     
TORSDAG    
SUPPE Toscansk Ribollita- bønnesuppe  
LUNSJ Wok med laks og nudler  

DAGENS VEGETAR

Pasta med tomatsaus, grønnsaker og bønner  
MIDDAG Nakkekoteletter med soppsaus, stekt blomkål og båtpoteter  
     
FREDAG    
SUPPE Dagens suppe  
LUNSJ Reinsdyrpølse, skogsopp/timianpølse, chorizopølse med tilbehør  
DAGENS VEGETAR Vegetarpølse med tilbehør  
MIDDAG  Ingen middag