Ukens meny

Uke 34

FOOD_By_Coor_Deloitte
MANDAG
 
Allergener  (NB! Kan avvike)
 
SUPPE
Red curry suppe med kylling og kokosmelk Fisk  
VARMRETT  1
Ungarsk gulasj med svinekjøtt servert med potetpurè Melk, selleri, svoveldioksid  
VARMRETT  2
Ungarsk gulasj vegetar servert med potetpurè Melk, selleri, svoveldioksid  
       
       
TIRSDAG      
SUPPE
Kremet skogssoppsuppe Melk  
VARMRETT 1
Fiskegrateng med torsk og laks, brunet kaperssmør og potet Gluten, fisk, melk, selleri  
VARMRETT 2
Grønnsaksfajitas med nachos, ertemole, salsa og frisk rømme Melk  
 
     
       
ONSDAG      
SUPPE
Løksuppe med tre typer løk servert med krutonger Gluten, egg, melk, sesamfrø  
VARMRETT 1
Kylling estragon med ris og salat Melk  
VARMRETT 2
Linsebolognese servert med spagetti og revet parmesan Gluten, melk, svoveldioksid  
 
     
       
TORSDAG      
SUPPE
Tomatsuppe Laktosefri melk, gluten, egg  
VARMRETT 1
Panert fisk med potet, råkost og aioli Fisk, melk, gluten, egg  
VARMRETT 2
Thai green curry med blomkål og grønne bønner Gluten, skalldyr, fisk, soya, sesamfrø  
 
     
       
FREDAG      
SUPPE
Dagens suppe Se skilt i kantinen  
VARMRETT 1
Ovnsbakte kyllingoverlår med rotgrønnsaker og coq au vin saus Selleri, svoveldioksid  
VARMRETT 2
Ovnsbakt flaskegresskar med sitron, fetaost og kremet tagliatelle Gluten, melk, svoveldioksid