FOOD_By_Coor_Deloitte

Ukens meny

Uke 9

MANDAG

     

SUPPE

Soppsuppe servert med ost og purre

 

 

LUNSJ

Okseragu med grønnsaker og  poteter    

DAGENS VEGETAR   

Pastagrateng med sherrytomater og mozzarella    

MIDDAG

Shepherds pie med rotfrukter og nystekt bakeverk    
       
TIRSDAG      
SUPPE Gresskarsuppe servert med rømme    
LUNSJ Fish`n chips med ertepure og remulade    
DAGENS VEGETAR Nøttebrød med grønnsaker og  peppersaus    
MIDDAG

Stekt flesk med spisskålstuning og poteter

 

 
       
ONSDAG      
SUPPE Tomatsuppe servert med pasta og egg    
LUNSJ Gratinert kylling med paprika,spinat, parmesan og ris    
DAGENS VEGETAR Steam buns med sopp, sursøte grønnsaker og ris    
MIDDAG

Dampet kveite med Sandefjordsmør, brokkolisalat og poteter

 

 
 

 

 

 
TORSDAG      
SUPPE Ribollita, toscansk bønnesuppe    
LUNSJ Laksewok med grønnsaker, kokossaus og tagliatelle    

DAGENS VEGETAR

Grønn wok med kokosmelk og nanbrød    
MIDDAG Biff stroganoff servert med salat og ris    
       
FREDAG      
SUPPE Dagens suppe    
LUNSJ Hamburger med tilbehør    
DAGENS VEGETAR Vegetarburger med tilbehør    
MIDDAG Ingen middag