Klas Elmgren

Nå kan du bli deleier i Coor

Den 16. juni var en stor dag for oss i Coor. Klokken 9 fikk vi ringe i den ærverdige klokken på Nasdaq Stockholmbørsen for å markere den første handelsdagen for Coor-aksjen. Vi er nå et børsnotert selskap, med en spredd og bred eierkrets.

Hva betyr dette for deg som kunde i Coor Service Management? På den ene siden ikke så mye. Vi kommer til å fortsette med det vi alltid har gjort - å drive og kontinuerlig utvikle våre servicetjenester slik at de støtte din kjernevirksomhet optimalt. Det er gjennom et sterkt og konkurransekraftig tilbud og fornøyde kunder vi legger grunnen for en stabil utvikling og skaper verdi, også for våre aksjeeiere.

På den andre siden tror vi at våre kunder tjener på at vi er børsnoterte. For det første så er det et kvalitetstegn. Vi har mange kunder som stiller høye krav på oss som serviceleverandør, og som et notert selskap blir vi mer transparente. En annen fordel er at vi blir mer offentlige og dermed mer velkjente, hvilket forhåpentligvis innebærer at vi enklere kan tiltrekke gode medarbeidere og kunder. Dessuten får vi tilgang til det internasjonale kapitalmarkedet.

Vi kommer til å fortsette med det vi alltid har gjort - å drive og kontinuerlig utvikle våre servicetjenester slik at de støtte din kjernevirksomhet optimalt.

Klas Elmberg, Administrerende direktør, Coor Service Management i Norge

Siste, men ikke minst, innebærer noteringen en vitalisering av vår virksomhet. Det er en milepæl i vår historie og det finnes en optimisme og fremtidstro i selskapet som er styrkende. Mer enn noensinne vil vi vise hva vi kan. Målsetningen er å overstige de forventninger som stilles til oss.

Velkommen til et nyfødt Coor!

Høvik, september 2015

Klas Elmberg
Administrerende direktør, Coor Service Management i Norge
Tlf: +47 452 38 125, klas.elmberg@coor.com