Språk / Nettstedet

Languages

Change site

Nova, Coor, Nyhetsbrev

Nova no 1

klas Elmberg

Nå kan du bli deleier i Coor

Den 16. juni var en stor dag for oss i Coor. Klokken 9 fikk vi ringe i den ærverdige klokken på Nasdaq Stockholmbørsen for å markere den første handelsdagen for Coor-aksjen. Vi er nå et børsnotert selskap, med en spredd og...

Les mer
pusselbit

”What’s In It For We”

Fremtidens konkurranseevne vil bli skapt i effektive samarbeid mellom kunder og leverandører. Strategiske partnerskap får større betydning, og gamle forretningsmodeller vil bli byttet ut.

Les mer
Partner

Ekte partnerskap

Strategisk samhandling er nøkkelen til et vellykket samarbeid. To parter som deler mål, fortrolighet og tillit. Felles problemløsning som skaper mer verdi enn hva som er mulig i et tradisjonelt leverandør-bestiller-forhold.

Les mer
screen

Alle snakker om digital transformasjon

Den pågående digitale transformasjonen forandrer forutsetningene for alt vi gjør, og den påvirker alle bransjer. Særlig innenfor facility management er det stort potensial knyttet til det å la digitale løsninger...

Les mer
office

Hva slags verdi har kontoret?

Annenhver arbeidstaker synes ikke at kontoret bidrar til å gjøre dem mer produktive. Kati Barklund, som er innovasjonsansvarlig for arbeidsplasservice i Coor Service Management, ser et enormt potensial i morgendagens kontor.

Les mer