Søke
Språk / Nettstedet

Languages

Change site

Nova, Coor, Nyhetsbrev

Nova no 2

Klas

Relevans, aktualitet og kompetanse

I Coor har vi lenge jobbet med kontinuerlige forbedringer, noe som innebærer at vi på alle nivåer og i alle sammenhenger forsøker å finne nye og bedre måter å løse våre oppgaver på.

Les mer
innovation

Innovasjon driver utviklingen fremover

Etter hvert som FM-markedet i Norden har modnet, er det mange kunder som forventer mer av serviceleverandørene. Som svar på markedets økte krav tar vi derfor et steg videre og fortsetter å drive utviklingen fremover.

Les mer
Coor

Coor 10 år i Norge

I år feirer Coor 10 år i Norge. I løpet av denne tiden har vi etablert oss som en av de største og raskest voksende aktørene her i landet og vi er størst i Norden. Her får du høydepunktene fra våre 10 år i Norge.

Les mer
kista

Nysgjerrig på aktivitetsbasert kontor? Her er de vanligste fallgruvene

Kontoret spiller i dag en sentral rolle for mange bedrifter og virksomheter. Nå for tiden forstår vi hvor utrolig stor påvirkning arbeidsmiljøet har på arbeidsmåte, trivsel, produktivitet og utvikling.

Les mer
survey conducted by Demoskop | Coor

Oppfølging på dine vilkår

Coor lanserer ny, smart kundeportal for leveranseoppfølging.

Les mer
diagram

Det optimale omfanget på FM-tjenestene

Store selskaper vurderer i dag ofte utsetting av FM-relaterte tjenester på global basis. Den vanligste motivasjonen som blir oppgitt, er kostnadsbesparelser og effektivisering. Det finnes imidlertid et brytningspunkt der de...

Les mer
man

Mer penger til skole, pleie og omsorg

Offentlige og private innkjøp av FM-tjenester i Norden skiller seg klart fra hverandre, bortsett fra i Danmark. Der har flere offentlige virksomheter gjort som de fleste av næringslivets innkjøpere og valgt en integrert...

Les mer