price

Coor-innsats ga kunden gullstatuett

Like før jul mottok vår gode kunde, ROM Eiendom, Ruskens bedriftspris for 2007. Høytideligheten ble markert i Oslo Rådhus med ordfører Fabian Stang i spissen, og ble en verdig markering av kommunens satsning på en renere og triveligere by. At Coor spilte en betydelig rolle gjennom sin innsats på Grorud Jernbanestasjon, var det liten tvil om:

- Jeg er veldig glad for å motta denne prisen, og deler den med mine kolleger og våre samarbeidspartnere i Coor, sa administrerende direktør i ROM Eiendom, Pål Berger, i sin takketale etter å ha mottatt gullstatuett og æresdiplom.

- Det er Coor som til daglig er ute og gjør en både viktig og god jobb på stasjonene i Groruddalen. Det er spesielt hyggelig å få en pris for vedlikehold over tid, sa Berger, og delte villig æren med Berit Urianstad fra Coor og Jørgen Lillehol som var til stede under seremonien.

Det var Oslo kommune som utfordret Jernbaneverket, Oslo Sporveier og ROM til konkurransen om "beste banestrekning i Groruddalen".
ROM vant prisen for godt vedlikehold og for å ta vare på sitt reisende publikum ved god tilgjengelighet. Stasjonene fremsto som mest velholdt, uten søppel og tagging. Et godt helhetsinntrykk av stasjonene ble understreket som avgjørende for pristildelingen.