Coor word Smart

Kundetilpasning

I Coor skreddersyr vi drifts- og serviceløsninger til hver enkelt kunde. Du forholder deg kun til én kundekontakt som kjenner dine behov. Dermed kan vi på en enkel og smidig måte tilpasse våre leveranser til ditt behov. Vi verdsetter sterke og stabile kunderelasjoner, og strekker oss langt for å ivareta dette.

For oss i Coor er kundetilpasning mer enn bare ord. Vi organiserer vår virksomhet etter kundesegmentet og rekrutterer, trener og utvikler våre ledere og medarbeidere med dette som formål.

Vi har en vilje og dedikasjon til å møte kundens behov og bygger lange og sterke relasjoner til våre kunder. Disse relasjonene gir en unik forståelse av hva kundene ønsker å oppnå. Når utfordringer oppstår gir vi oss ikke før alle knuter er løst opp, resursene frigjort og effektiviteten økt.

Når utfordringer oppstår gir vi oss ikke før alle knuter er løst opp, resursene frigjort og effektiviteten økt.

Rent konkret medfører vår kundetilnærming at vi skreddersyr drifts- og service-løsninger til hver enkelt kunde. Sammen defineres relevante nøkkeltall (KPI), som siden leveres og evalueres. Vi er fleksible og tilpasser leveransen i tråd med endrede behov og ønsker.