Forlenget nordisk IFM-avtale for Coor

Samarbeidet mellom Coor og kunden startet i 2000, og har siden da utviklet seg til et strategisk partnerskap hvor begge parter samarbeider tett om å utvikle FM-tjenester som støtter kunden virksomhet og ansatte optimalt. Coor er i dag ansvarlig for FM-tjenester på en rekke steder over hele Norden samt i Estland, Polen og Ungarn. Den nåværende kontrakten løper til utgangen av 2016, og hovedavtalen har nå blitt utvidet på forhånd.

- Vi er stolte og glade for denne forlengningen. Vår felles og uttalte ambisjon er å utvikle innovative, kostnadseffektive og fleksible løsninger som er skreddersydd vår kundes utfordringer over tid. Begge parter ligger i forkant når det gjelder innovasjon – ikke minst basert på ny teknologi – og vi kjører nå en rekke spennende utviklingsprosjekter, forteller Mikael Stöhr, konsernsjef for Coor Service Management.

Avtalen omfatter arbeidsplass- og eiendomsservice (soft og hard-FM) som sikkerhet, personalrestauranter, renhold, energioptimering samt støtte ved ombygninger og flytting.