Prisbelønte Mikael Hansson tiltrer som kjøkkensjef i Coor

Coor Service Management har fått ansvar for et nytt konferansesenter i Stavanger som inkluderer en restaurant av høy internasjonal standard. Med seg på laget har Coor fått en av Nordens beste kjøkkensjefer til å drive restauranten, Mikael Hansson.

Mikael har jobbet i en rekke gourmetrestauranter i Malmö før han kom til Nuuk i 2002. Her var han med og startet opp gourmetrestauranten Sarfalik i det femstjerners konferansesenteret Hotell Hans Egede.

- Jeg liker å skape noe med mine hender, det er et ønske jeg har hatt siden barndommen. Nå skal jeg sammen med Coor være med og skape unike matopplevelser i konferansesenteret. Jeg ser frem til å bli kjent med norsk matkultur og oppstarten 1. juli.

Mikael Hansson tiltrådte i Coor Service Management 1. mai og skal forberede oppstarten frem til 1. juli.
- Vi er utrolig stolte over å ha fått Mikael med på laget i Coor, forteller Knut Sigvartsen, forretningsenhetssjef i Coor. – Dette gir oss mulighet til å være med og skape et unikt konferansekonsept og er med på å befeste Coors posisjon som en betydelig aktør innen kantine og catering i Norge.

Coor er en av markedets største kantineleverandører i Norden med mer enn 70 kantiner i porteføljen, hvor de fleste leveres som en del av kantinekonseptet FOOD by Coor.
Du kan lese mer om FOOD by Coor og Coor som kantineleverandør her: http://www.coor.no/Vart-tilbud/Arbeidsplasservice/Mat--drikke/FOOD-by-Coor/

For mer informasjon, kontakt:
Knut Sigvartsen, FE-sjef, knut.sigvartsen@coor.com, 974 87 587
Torunn Maria Holm, kommunikasjonsansvarlig, torunnmaria.holm@coor.com, 417 64 146


Bilder tatt av Mikael Hansson