Satser stort på eiendomsservice

Coor Service Management har ansatt en eiendomssjef som skal bidra til vekst innenfor eiendomsservice. Han heter Jan Skaarderud og var på plass 1. september.

Jan har lang erfaring fra den tekniske entreprenørverdenen og vil være ansvarlig for styrking av Coors satsing på eiendomsleveranser i Norge. Foruten å skulle jobbe mye med salg, har Jan allerede tatt over det overordnede ansvaret for OPS-kontraktene, DNB og Gjensidige-hyttene samt Norwegian.

Jan kommer fra rollen som avdelingssjef i YIT. Før det jobbet han som rådgiver i OPAK i 13 år, hvorav de syv siste som avdelingssjef for elektro. Han er utdannet elektroingeniør og bedriftsøkonom, og har store ambisjoner for eiendomsservice i Coor.

- Det finnes et stort marked innen tekniske serviceleveranser som det er mulig å jobbe med i Norge.
Coor har besluttet eiendomsdriften skal styrkes - min rolle er å se hva vi kan gjøre taktisk og operativt for å realisere dette. Jeg har brukt den første tiden min her til å se på hvilke muligheter som finnes i kontraktene og bli kjent med kontraktene jeg skal ha ansvar for. Jeg har blitt godt tatt imot, føler meg inkludert og er veldig spent på reisen jeg skal gjennom sammen med resten av Coor fremover.