Coor og Statoil Fuel & Retail utvider samarbeidet

Coor Service Management har tegnet en fireårig avtale med Statoil Fuel & Retail om å utvikle og levere integrerte facility management-tjenester til Statoil Fuel & Retails kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Polen. Avtalen styrker Coors posisjon som den ledende leverandøren av integrerte serviceløsninger.

Statoil Fuel & Retail er et av Europas ledende drivstoffselskaper. Avtalen innebærer at Statoil Fuel & Retail forlenger samarbeidet med Coor i Danmark og Sverige samt at servicevirksomheten i Norge og Polen outsources til Coor. Avtalen kan forlenges med to år.

- Vi er veldig glade for at samarbeidet med Statoil Fuel & Retail forlenges og utvides. Det er en bekreftelse på at Statoil Fuel & Retail ser verdien i å samle ansvaret for alle servicetjenester hos samme serviceleverandør og dermed skape enhetlighet mellom landene. Sammen med Statoil Fuel & Retail vil vi fortsette å utvikle og forbedre serviceleveransen, sier AnnaCarin Grandin, administrerende direktør i Coor Norge.

Den integrerte serviceleveransen gir Coor ansvaret for blant annet sikkerhet, personalkantiner, kaffemaskiner, respesjonsservice, rengjøring, post- og godshåndtering samt eiendomsservice for ca. 1 600 medarbeider hos Statoil Fuel & Retail i Norden.

Avtalen innebærer at servicemedarbeidere hos Statoil Fuel & Retail i Norge tilbys ansettelse i Coor. Hos Statoil Fuel & Retail i Danmark, Sverige og Polen vil serviceleveransen utføres av eksisterende Coor-medarbeidere og underleverandører.

For ytterligere informasjon, kontakt:

AnnaCarin Grandin, administrerende direktør, Coor Service Management i Norge,
+47 455 00 292

Åsvor Brynnel, kommunikasjonssjef, Coor Service Management,
+46 8 553 954 04