Coor i Sverige flytter til et nytt og inspirerende hovedkontor

Coor Service Management i Sverige flytter til nytt hovedkontor i Kista den 1. november 2013. Det nye hovedkontoret vil bli et moderne, fleksibelt konseptkontor som speiler selskapets varemerke godt.

Coor har markedsledende kompetanse hva gjelder aktivitetsbaserte arbeidsplasser og optimering av lokaler, noe som kommer til nytte når konsernet flytter til et nytt hovedkontor den 1. november 2013. Målsetningen er å skape et innbydende, moderne, velfungerende, kostnadseffektivt og fleksibelt kontor.

- Vi har tidligere benyttet en modell for fremtidens fleksible kontorer, som vi kaller Concept Office på deler av vårt kontor. Dette konseptet kommer vi til å videreutvikle og benytte i full skala, forteller Mats Jönsson, konsernsjef i Coor Service Management.

Det nye hovedkontoret ligger i Kista Entré (Knarrarnäsgatan 7) nord for Stockholm. Eiendommen eies av Vasakronan og er LEED-sertifisert. Kontoret tilbyr plass til ca. 260 medarbeidere. Ved utformingen er Coors varemerke og profilprogram samt ambisjoner om bærekraft et naturlig utgangspunkt.

- Vi kommer til å benytte smarte, langsiktig bærekraftige løsninger, basert på ny teknologi og nye materialer. Vår målsetning er at vårt eget hovedkontor skal kunne benyttes som inspirasjonskilde for våre kunder, sier Mats Jönsson.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Mats Jönsson, konsernsjef, Coor Service Management
+46 8 553 959 50, mats.jonsson@coor.com

Åsvor Brynnel, kommunikasjonssjef, Coor Service Management
+46 8 553 954 04, asvor.brynnel@coor.com