Logica Norge valgte Coor som samarbeidspartner

Logica Norge har tegnet en 3-årig avtale med Coor Service Management. I første omgang gjelder avtalen Logicas nye kontorbygg i Oslo, men skal senere også gjelde Logica i Stavanger.

Logica vil fokusere på sin kjernevirksomhet

Logica Norge er en ledende leverandør av IT tjenester. Selskapet har rundt 800 medarbeidere i Norge og omsatte for nær 1 milliard i 2008. I slutten av mai startet Logica med å flytte inn i nytt kontorbygg i Grenseveien 86 i Oslo med et totalareal på ca 6500 m2 og 450 ansatte. Coor skal i de tre første månedene ta seg av alt renhold, og overtar deretter ansvaret for sentralbord, resepsjon, møteromsservice, post og kontorrekvisita.

- Vi ser frem til å samarbeide med Coor på våre servicetjenester. Coor leverte et tilbud som totalt sett var det beste, samtidig som vi har gode erfaringer med Coor fra vår svenske virksomhet, sier Torunn Havre, CFO i Logica Norge.

Store besparelser ved å sette ut støttefunksjonene

- Flere og flere selskap vil nå fokusere på sin kjernevirksomhet og setter derfor ut støttefunksjonene til selskap som har spesialisert seg på dette, sier Freddy Eriksen, administrerende direktør i Coor Service Management. – Nå skal Logica konsentrere seg om IT-tjenester og vi tar oss av servicetjenestene, som er vår kjernevirksomhet.

For ytterligere informasjon kontakt:

Adm. direktør for Coor Service Management,
Freddy Eriksen
Tlf: 907 88 203
freddy.eriksen@coor.com