Ny Adm.dir. for Coor Service Management i Finland

Martin Forss blir ny Adm.dir. for Coor i Finland. Martin Forss har en omfattende bakgrunn fra finsk næringsliv, og kommer nå fra en stilling som Vice President, Corporate Planning and Business Development i serviceselskapet Lassila & Tikanoja plc.

Coor Service Management er Nordens ledende aktør innen service management og har ca. 185 ansatte i Finland, der service management er en hurtigvoksende bransje.

– Vi har fått en stadig sterkere posisjon i Finland. I løpet av året har vi vokst kraftig, og som et ledd i våre ekspansjonsplaner styrker vi den finske organisasjonen med en ny adm.dir. Vi er veldig glade for å ha rekruttert Martin Forss, som har lang og bred erfaring fra finsk næringsliv og et utpreget forretningssans, sier Mats Jönsson, konsernsjef og adm.dir. i Coor Service Management.

Martin Forss tiltrer som adm.dir. for Coor Finland i midten av november 2007 og tar også plass i Coor-konsernets ledergruppe (Executive Management Team). Mats Sundbom, som har fungert som midlertidig VD, fortsetter i den finske virksomheten.

– Det blir en spennende utfordring å få delta i Coors finske ekspansjon. Min oppgave blir å styrke Coors nærvær og øke markedsandelene i Finland. Service management er et marked som utvikles raskt og vokser, og Coor har allerede et godt rykte i Finland, sier Martin Forss.