Eiendomsdrift | Coor

Alt du trenger å vite om eiendomsservice

Eiendomsservice handler om strategisk rådgiving for å utnytte potensialet til en bygning best mulig. De rette tiltakene gir økonomiske fordeler for eierne, samtidig som brukerne av bygningen blir mer fornøyde. Coor leverer bedrift- og eiendomsservice i Norge av høy kvalitet.

Hva er eiendomsservice?

Hver dag utføres mange små og store oppgaver for å holde en bygning i god stand. Lysrør må skiftes, planter må vannes, gulv og overflater må rengjøres. Plutselig er det en ringeklokke som ikke fungerer, heisen står eller det trengs en opprydning utenfor inngangspartiet. Bedrifts- og eiendomsservice hjelper dere med å kartlegge hvordan disse oppgavene kan utføres på en best mulig måte ved å utvikle effektive rutiner, arbeidsmetoder og sørge for at man utnytter de beste teknologiske løsningene slik at oppgavene utføres raskt og kostnadseffektivt.

Hvilke tjenester dekkes av eiendomsservice?

Bedrifts- og eiendomsservice kan bestå av mange ulike tjenester, og alle bygninger og bedriftseiere har ulike forutsetninger og behov. Derfor tilbyr vi en fleksibel løsning hvor du kan velge mellom en løsning med total eiendomsservice, eller kun enkelte tjenester.
Renholds- og vaktmestertjenester er noen av tjenestene vi tilbyr. Vaktmesteren sørger for at bygningen er ren, i god stand og fri for søppel. Har dere et stort utendørs område har dere kanskje behov for en gartner. Noen ganger kan det også være nødvendig med en ekstra innsats i forbindelse med feiing og rengjøring før spesielle arrangementer, fjerne grus etter vinteren eller asfaltere. Eiendomsservice kan også inkludere en driftstekniker, som kontrollerer at tekniske anlegg for vann og ventilasjon fungerer.

5 gode grunner til å bestille eiendomsservice

 

1. Eiendomsservice er kostnadseffektivt

I enhver bedrift utfører man en rekke aktiviteter som ikke skaper inntekt, men som likevel er nødvendig for driften. Det dreier seg om administrasjon, økonomi og vedlikehold av bygningens lokaler og utendørsarealer. Jo mer effektivt og profesjonelt slike oppgaver utføres, jo mer kostnadseffektivt.

 2. Øker trivselen hos de ansatte og besøkende

Vi påvirkes av omgivelsene rundt oss, og en ren og pen arbeidsplass er viktig for trivselen. Det samme gjelder velstelte utearealer, og at man slipper å irritere seg over manglende lys og andre ting som ikke fungerer. En bygning i god stand øker trivselen blant brukerne, og eventuelle kunder og gjester som kommer på besøk. 

3. Du sparer tid

Det kan være irriterende å måtte bruke tid på å skifte en lyspære, eller finne ut hvorfor den automatiske dørfunksjonen ikke fungerer. I tillegg til vaktmestertjenester og driftsteknikere kan det være aktuelt å sette ut økonomistyring, resepsjonstjenester og administrasjon av for eksempel leieavtaler. La oss håndtere disse oppgavene for dere, så dere kan konsentrere dere om arbeidet.

4. Ivaretar helse og sikkerhet

Godt renhold er viktig for helsen til de som oppholder seg mye i bygningen. I tillegg er det viktig at de ansatte føler seg trygge. Eiendomsservice kan hjelpe til med alt fra brannsikkerhet til administrasjon av adgangskort, nøkler og kontroll av hvem som kommer og går på arbeidsplassen.

 5. Miljøvennlig

En mest mulig miljøvennlig drift bør alltid være et mål. Coor eiendomsservice kan bidra til at bygningen drives med energieffektive og miljøvennlige arbeidsmetoder, rutiner og produkter.