Hvordan vil du bli bedre?

Coor jobber systematisk med å utvikle alle som jobber hos oss. Alt starter med at du har et ønske om å bli bedre.

Alle som begynner hos Coor går gjennom et eget innføringsprogram. Her lærer du hvordan du jobber sikkert, hvordan du jobber for å levere kvalitet og hva det vil si å strekke seg litt lenger for å gjøre kundene fornøyd.

Men innføringsprogrammet er bare begynnelsen på den utviklingen vi skal gjøre sammen. Når du begynner å jobbe, vil du etterhvert finne ut hva du trenger å lære mer om og kanskje hvilke nye områder du har lyst til å utvikle deg på. Sammen med din leder lager vi en utviklingsplan for deg.

I Coor har vi tro på at du kan utvikle deg både som menneske og kollega. Flere av våre ledere har startet sine karrierer ute i kundeleveransen. En jobb i Coor betyr også mulighet for å få mer ansvar for deg som står på og viser glede over å lære og levere.

Vi har også et tilbud til deg som er institusjonskokk eller byggdrifter der du kan ta fagbrev samtidig som du står i jobb. Du kan lese mer om dette her. 

Vi brenner for forbedringer

I Coor jobber vi hele tiden med å forbedre oss og utvikle oss. Som ansatt spiller du en avgjørende rolle i å bedre tilbudet til våre kunder. Les mer om våre kundeløfter her.