Språk / Nettstedet

Languages

Change site

Velkommen til gratis webinar!

Hvordan kan kantiner bli mer bærekraftige? Vi forteller hvordan.

Dame foran grønnsaker

Kantinen som endringsdriver for et mer bærekraftig kosthold

Kantinen er det spisestedet nordmenn besøker oftest, og gjennom å tilby  fristende, bærekraftig mat og drikke kan Coor være en en sterk endringsaktør i omstillingen av folks kostholdsvaner. 

86% av den voksne befolkningen har et lavere inntak av frukt og grønt enn anbefalt. For å møte globale og nasjonale mål på klimagassutslipp, naturmangfold og personlig helse må vi spise mer plantebasert og mer bærekraftig. Coors kantineleveranse skal være med på å motivere for bedre kostholdsvalg.

Lær mer om dette tidsaktuelle temaet i vårt gratis webinar. 

Tidspunkt: 1. oktober, kl. 8:30 - 9:30


DISSE TREFFER DU PÅ WEBINARET

Henrik Fonahn

Henrik Fonahn

Henrik er Bærekraftsansvarlig i Coor og er pådriver for bærekraftige valg både internt og hos våre kunder. Henrik har arbeidet mye med kulturbygging og teknologiutvikling innenfor HMS. Dette er erfaringer han nå tar med seg videre inn i et større bærekraftsarbeid - hvor kulturbygging og teknologi er viktige muliggjørere for mer bærekraftige valg.

Marianne Hayes Antonsen

Marianne Hayes Antonsen

Marianne jobber som forretningsutvikler innenfor bærekraft. Hun har et brennende engasjement innen bærekraft og bygger på sin erfaring både fra kokkefaget, ernæring, produktutvikling og opplysningsvirksomhet i sitt arbeid med å gjøre Coor - og våre kunder - enda mer bærekraftige.

Påmelding webinar